Freebies

Här hittar du produkter som du enkelt kan ladda ner till din dator, helt kostnadsfritt! Du kan skriva ut filerna hur många gånger du vill, men de får endast användas för privat bruk. Vill du använda dem i annat syfte, kontakta mig på info@sagorik.se. Produkterna får inte på något sätt säljas vidare utan min tillåtelse. Det är fritt fram att lägga ut bilder på mina produkter på sociala medier, i så fall blir jag jätteglad om du länkar till Sagoriks hemsida och taggar @sagorik.se så att jag kan gilla och dela ditt inlägg.

Hoppas att du hittar något du gillar! Ta gärna en kik på Sagoriks övriga sortiment i webbutiken.

Veckoschema ht -22

Kostnadsfritt nedladdningsbart veckoschema i PDF-format. Klicka på knappen ”LADDA NER”, sedan är det bara att skriva ut filen på din skrivare! Kalendern sträcker sig från vecka 34 till vecka 3.

Veckoschema för hela familjen

Kostnadsfritt nedladdningsbart veckoschema i PDF-format. Klicka på knappen ”LADDA NER”, sedan är det bara att skriva ut filen på din skrivare!
Eftersom det här veckoschemat inte har förifyllda datum har det många användningsområden. Du kan skriva ut det i många exemplar och använda som en vanlig kalender. Det passar också perfekt att laminera och sätta upp på väggen. Sedan låter du alla familjemedlemmar fylla i sina aktiviteter, så får ni allihop överblick över veckan! Det kan såklart även användas för att skriva upp veckans matsedel mm.