Bli återförsäljare

Gäller endast företag som är godkända för f-skatt, ej privatkunder. När du handlar som återförsäljare behöver du kunna uppvisa giltigt organisationsnummer i samband med beställning.

Vill du bli återförsäljare av Sagoriks produkter?

Samtliga produkter som finns upplagda i Sagoriks webbutik finns även tillgängliga för återförsäljare.

Kontaktamig via formuläret nedan eller skicka ett mejl tillinfo@sagorik.se så berättar jag mer!

Du får då följande information skickad till din mejladress så snart som möjligt:
– Aktuell prislista för återförsäljare
– Köpvillkor för återförsäljare

Genom att använda kontaktformuläret på denna sida godkänner du att du läggs till i vår e-postlista för nyhetsbrev. Vill du inte registreras i denna lista kan du istället skicka ett mejl direkt till info@sagorik.se. Läs mer i vår integritetspolicy. OBS! Du förbinder dig inte till att bli återförsäljare genom att kontakta Sagorik, utan när du fått prislista och köpvillkor kan du ta ställning till om du är intresserad eller inte.

Mera plåster!
Bilderboken Mera plåster! kan du beställa direkt från Sagorik, och den finns även att beställa via Förlagssystem för de återförsäljare som är anslutna dit. Klicka här så kommer du direkt till beställningssidan i FS-butiken.

Bim & Vim – Jakten på dammråttorna
Bilderboken Bim & Vim- Jakten på dammråttorna kan du beställa direkt från Sagorik, och den finns även att beställa via Förlagssystem för de återförsäljare som är anslutna dit. Klicka här så kommer du direkt till beställningssidan i FS-butiken.

Kontakta Sagorik